Zorg verandert. Het aantal ouderen neemt in hoog tempo toe. Mensen hebben in de toekomst steeds vaker een chronische aandoening, vaak zelfs meerdere tegelijk. Hiermee groeit ook de vraag naar kwalitatief hoogwaardige zorg. Inzet en ontwikkeling van innovatieve technologie zijn belangrijk om de zorg te kunnen ondersteunen. 

Volckaert heeft daarom een website gemaakt - www.levenbijvolckaert.nl - zodat geïnteresseerden kunnen zien hoe het leven bij Volckaert eruit ziet, welke zorg en ondersteuning we bieden en hoe cliënten dit beleven. Toekomstige cliënten en mantelzorgers kunnen zich zo beter oriënteren op een verpleeghuis, zijn nauwer betrokken bij de keuze die ze hierin maken en krijgen letterlijk een rondleiding in de locatie vanaf hun eigen keukentafel. 

De eerste locatie die getoond wordt is Buurstede 15 in Oosterhout. Op deze locatie wonen circa 100 mensen met dementie. De website zal als pilot worden ingezet voor deze locatie en op termijn worden doorontwikkeld voor meer locaties van Volckaert.

De website heeft een eenvoudig ontwerp in de vorm van een boekje. De indeling is gemaakt in thema’s die passen bij de cognitieve behoeften en wensen van de toekomstige bewoners. Er is gekozen voor weinig tekst en meer afbeeldingen, foto’s en een video. De inhoud is informatief en kan als gespreksstarter dienen wanneer mensen zich oriënteren op een verpleeghuis of zich willen voorbereiden op de verhuizing naar Buurstede 15.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op www.levenbijvolckaert.nl

© Copyright 2020 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy