Thuiszorg

Woont u in een aanleunwoning in de nabijheid van een Volckaert-locatie en heeft u een indicatie, dan kunt u gebruikmaken van de thuiszorgteams van Volckaert.


Medische noodzaak


Er wordt van u verwacht dat u eerst meer beroep doet op uw eigen mogelijkheden en op de mensen in uw omgeving. U blijft langer fit en vitaal als u uw eigen regie behoudt en zo lang mogelijk uw dagelijkse dingen blijft doen. Mocht u meer zorg nodig hebben dan uw naasten kunnen bieden, dan is het mogelijk om via uw basisverzekering een beroep te doen op professionele zorg. U betaalt geen eigen bijdrage. Hiervoor moet dan wel een medische noodzaak aanwezig zijn.


Kennismaking


Als u kiest voor Thuiszorg Volckaert, volgt er eerst een persoonlijke kennismaking met de wijkverpleegkundige. Er wordt goed in kaart gebracht welke hulp nodig is en er worden hierover heldere afspraken gemaakt. Uw wensen, behoeften en uw levensstijl staat centraal. 

Volckaert werkt met vaste, kleine teams waardoor de medewerkers snel vertrouwde gezichten worden voor u.


Snel starten


Het is mogelijk dat u plotseling in een situatie terechtkomt waarbij extra hulp of een andere vorm van thuiszorg nodig is. Het is heel lastig als u hier lang op moet wachten. Thuiszorg Volckaert reageert adequaat. Is uw zorgvraag gerechtvaardigd en heeft u acuut hulp nodig? Dan komen onze medewerkers nog dezelfde dag naar u toe.


Wachtlijst


Het is afhankelijk per zorgverzekeraar of we uw zorgvraag direct kunnen starten. Het kan zijn dat de zorg niet direct ingezet kan worden en dat u op een wachtlijst komt te staan. Uw wijkverpleegkundige zal dit met u bespreken en kan u verder adviseren.


Meer informatie


Wilt u meer informatie over Thuiszorg Volckaert? Aarzel niet en bel naar het Cliënten Service Bureau (CSB) via  0162 - 480 986 of mail naar csbfo@volckaert.nl

Bij geen gehoor of zaken die niet kunnen wachten:
Voor Dongen: thuiszorgdongen@volckaert.nl
Voor Oosterhout: thuiszorgoosterheem@volckaert.nl


Veel gestelde vragen


© Copyright 2019 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy