Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger kunt u binnen Volckaert op tal van gebieden van meerwaarde zijn. Bijvoorbeeld bij het helpen met de maaltijden, het wandelen met cliënten, het meehelpen met activiteiten of gewoon door eens een praatje te maken. Vrijwilligers maken op die manier het wonen bij Volckaert aangenaam, gezellig en levendig. Als vrijwilliger maakt u het verschil.

Soort vrijwilligerswerk

Volckaert heeft verschillende cliëntengroepen. Bij het bepalen van het soort vrijwilligerswerk wordt er dus rekening gehouden worden met uw ervaring en interesses. Zo komen uw kwaliteiten goed tot zijn recht. En heeft u eigen ideeën? Er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven. Samen leggen we met u vast hoe we het werk invullen: het soort werk en de momenten waarop u dat kunt doen.

Vrijwilliger worden?

Volckaert is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die op een positieve manier een bijdrage willen leveren aan het welzijn van de cliënten. Heeft u interesse? Laat het ons weten. Bel naar de Volckaert-locatie van uw keuze. Vraag daar naar de activiteitenbegeleiding en geef aan dat u interesse heeft in vrijwilligerswerk.

Bekijk hier de vrijwilliger vacatures bij Dongepark

Bekijk hier de vrijwilliger vacatures bij Oosterheem

© Copyright 2019 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy