Vrijwilligerswerk

 

 

Vrijwilligers zijn voor Volckaert van onschatbare waarde. Een vrolijke lach, een gezellig praatje, een mooie wandeling… Als vrijwilliger geeft u net het beetje extra dat de dag van cliënten kleur geeft.


Voor ieder wat wils

Al ruim 600 vrijwilligers zetten zich in tijdens uiteenlopende activiteiten. Enerzijds zijn dit activiteiten die bijdragen aan het welzijn van de cliënten. Anderzijds vinden wij het belangrijk dat het vrijwilligerswerk aansluit bij de wensen en interesses van onze vrijwilligers. Is uw passie bijvoorbeeld pianospelen? Dan bent u van harte welkom om voor de cliënten te komen spelen tijdens de muziekmiddag. Houdt u van koken? Dan zijn we ontzettend blij met uw hulp bij de kookgroep. Heeft u liever één-op-één contact met een cliënt die een gezelschapsmaatje zoekt? Dan maken wij een leuke ‘match’ en gaat u bijvoorbeeld samen een spelletje spelen, een terrasje pakken of muziek luisteren.

Onze vrijwilligerscoördinatoren kijken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag samen met u hoe uw kwaliteiten en positieve energie het leven van cliënten kan verrijken. Waar krijgt u voldoening van? Hoe kunt u van grote betekenis zijn? Er is dus volop ruimte voor uw eigen ideeën en initiatieven. Van een aantal dagdelen per week tot eenmalig tijdens een evenement, en alles daartussenin.


Vrijwilliger worden?

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar geworden en nieuwe enthousiaste vrijwilligers worden dan ook van harte welkom geheten. Komt u het verschil maken? Neem gerust contact op met de receptie van één van onze locaties via de onderstaande contactgegevens. Zij verbinden u graag door met de betreffende vrijwilligerscoördinator. Of loop gewoon even binnen!


© Copyright 2020 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy