Werken en leren

Leuk dat je interesse hebt in werken en/of leren bij Volckaert! Solliciteer op één van onze vacatures, bekijk onze opleidingstrajecten, lees meer over de stagemogelijkheden of oriënteer je op vrijwilligerswerk!

 

Eigenaarschap
Bij Volckaert draait alles om eigenaarschap. Enerzijds om het eigenaarschap van cliënten, die waar mogelijk zelf bepalen hoe ze hun leven inrichten en aan welke zorg zij behoefte hebben. Maar ook om het eigenaarschap van jou als (zorg)professional. Jij bent eigenaar van je werk en toekomst en bepaalt daarom grotendeels hoe je jouw functie of opleidingstraject invulling geeft.

 

Opleidingsmogelijkheden
Werken bij Volckaert betekent ook werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Volckaert biedt diverse opleidingsmogelijkheden.
We bieden standaard (reguliere) opleidingstrajecten (Verzorgende IG niv. 3, Verpleegkundige niv. 4 en deeltijd HBO V niv. 6) en verkorte -trajecten voor carrièreswitchers (Verzorgende IG niv. 3, Verpleegkundige niv. 4 en deeltijd HBO V niv. 6).
Als medewerker kun je ook naast je baan een opleiding volgen om je te kunnen blijven ontwikkelen. Denk aan vakinhoudelijke opleidingen, maar ook ondersteuning bij persoonlijke groei en loopbaaninvulling.

 

Professional met Passie
Bij Volckaert zijn we benieuwd naar de passie achter de zorgprofessionals. Benieuwd hoe onze collega’s hun passie combineren met hun baan in de zorg? Ontmoet de professionals met passie!

 

Onze kernwaarden

  • Eigen verantwoordelijkheid: Je krijgt de ruimte om zelf beslissingen te nemen. Hierbij staat het stimuleren van de cliënt centraal.
  • Pro-activiteit: Hiermee wordt het anticiperen op verwachte ontwikkelingen en veranderingen bedoeld en het aanpassen aan de individuele wensen en behoeften van de cliënt.
  • Professionaliteit: Professioneel handelen is de basishouding voor medewerkers, waarbij de cliëntvraag en reflectie op eigen handelen centraal staan.
  • Transparantie
© Copyright 2020 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy