Werken en leren

Leuk dat je interesse hebt in werken en/of leren bij Volckaert! Scroll naar beneden voor onze vacatures, bekijk onze opleidingstrajecten, lees meer over de stagemogelijkheden of oriënteer je op vrijwilligerswerk!

Professional met passie
Volckaert is benieuwd naar de passie achter de zorgprofessionals. Benieuwd hoe onze collega's hun passie combineren met hun baan in de zorg? Ontmoet de professionals met passie

Eigenaarschap 
Bij Volckaert draait alles om eigenaarschap. Enerzijds om het eigenaarschap van cliënten, die waar mogelijk zelf bepalen hoe ze hun leven inrichten en aan welke zorg zij behoefte hebben. Maar ook om het eigenaarschap van jou als (zorg)professional. Jij bent eigenaar van je werk en toekomst en bepaalt daarom grotendeels hoe je jouw functie of opleidingstraject invulling geeft. 

Opleidingsmogelijkheden
Werken bij Volckaert betekent ook werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Volckaert biedt diverse opleidingsmogelijkheden
Als medewerker kun je ook naast je baan een opleiding volgen om je te kunnen blijven ontwikkelen. Denk aan vakinhoudelijke opleidingen, maar ook ondersteuning bij persoonlijke groei en loopbaaninvulling. 

© Copyright 2020 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy