Basisarts - 32 tot 36 uur

Type vacature
Baan
Opleiding
WO
Dienstverband
Verpleeg- en verzorgingshuizen (32 - 36 uur uur)
Locatie
Dongen
Werkveld
Medisch specialisten
Referentienummer
444
Geplaatst op
06-08-2019
Sluit op
31-03-2020

Functieomschrijving

Welke basisarts wil zijn/haar passie voor de ouderenzorg verder ontwikkelen ?

Geloof jij in de maatschappelijke opdracht waar de ouderenzorg voor staat?
Heb je de ambitie om door te groeien en zorg op topcare niveau te brengen?
Geloof jij ook in de visie van Volckaert?
Dat cliënten van Volckaert eigenaar zijn van hun eigen leven?
En dat zij samen met hun naasten en vrijwilligers hun leven naar eigen behoefte inrichten?
Waar nodig ondersteund door medewerkers van Volckaert?

Wie zijn wij?
Volckaert richt zich op complexe ouderenzorg, in drie locaties in Oosterhout en een locatie in Dongen. Iedere locatie heeft een eigen karakter. Wonen in één van de locaties doet recht aan de vrijheid en levensstijl van elke cliënt. Wij bieden waar nodig begeleiding, zorg, behandeling en comfortdiensten aan. De cliënt maakt hierin eigen keuzes die passen bij de zorgvraag en het budget. 850 medewerkers en 400 vrijwilligers zetten zich in voor zo’n 750 cliënten. De afgelopen jaren hebben we ons ingezet voor een verandering van cultuur en organisatie. Hiervoor is samen met de cliëntenraad gekozen voor het thema eigenaarschap. Eigenaarschap bij cliënten, waarbij keuzevrijheid en verantwoordelijkheid voorop staan. En eigenaarschap bij onze medewerkers wat zal gaan leiden tot een grotere mate van zelforganisatie. Hierin maakt Volckaert onderdeel uit van het landelijk koploperproject “Waardigheid en Trots”.

De medische vakgroep
De medische vakgroep ouderengeneeskunde is een enthousiast en betrokken team bestaande uit specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, praktijkverpleegkundigen, een verpleegkundig specialist, een HAIO en regelmatig een co-assistent. De lijnen tussen de medische vakgroep en de Raad van Bestuur zijn kort. Volckaert neemt actief deel aan ketenzorg dementie, NAH, palliatieve zorg en ontwikkelt samen met naburige organisaties Behandelcentrum Brabant en de geriatrische revalidatiezorg. Ondersteuning van huisartsen in de 1e lijn in Dongen en Oosterhout breidt zich uit.

De medische vakgroep ziet naast het bieden van optimale medische zorg als speerpunten: eigenaarschap bij de cliënt , taakdelegatie en opleiden.

Als basisarts bied je medische zorg aan cliënten van verschillende doelgroepen. Je werkt onder de supervisie van een Specialist Ouderengeneeskunde. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het (medisch) beleid. Je onderzoekt, diagnosticeert, behandelt en begeleidt cliënten met een meervoudig complexe zorgvraag. Met als uitgangspunt: eigenaarschap over eigen leven/kwaliteit van leven van de cliënt.
Je realiseert samen met je collega’s een moderne medische vakgroep waarbinnen taakherschikking en eigenaarschap een prominente rol heeft. Je toont eigenaarschap, neemt regie en je stimuleert hierbij een goede multidisciplinaire samenwerking waarbij medewerkers kunnen groeien in hun professionele rol.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts;
  • Het is een pre als je de ambitie hebt om een opleiding (tot Specialist Ouderengeneeskunde) te gaan volgen;
  • Je hebt aanvullende kennis en inzicht van deelgebieden (bijv. revalidatie) en complexe ziektebeelden;
  • Je bent goed op de hoogte van de actuele relevante wet- en regelgeving, (indicatie- en kwaliteitsbewakings-) procedures, protocollen en ethische vraagstukken;
  • Je kent de sociale kaart;
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Indien je meer dan 30 minuten van Volckaert woont, kan Volckaert zorgen voor accommodatie tijdens bereikbaarheidsdienst.

Ons aanbod

  • Dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Diverse mogelijkheden, variërend van 32 tot 36 uur gemiddeld per week;
  • Inschaling vindt plaats conform CAO VVT in FWG 65 (min. € 3.582,26 en max. € 5.395,82 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Werktijden

32 - 36 uur

Big registratie

Ja

Interesse?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Ellie Biemans, Clustermanager, of Annelieke Peeters, adviseur P&O, staan je graag telefonisch te woord. Zij zijn bereikbaar via 0162-375100. Annelieke is ook mobiel bereikbaar via 06-12193669.

Direct reageren op deze vacature? Klik op de sollicitatiebutton, vul het formulier in en binnen enkele dagen maken we een afspraak voor een informele en persoonlijke kennismaking! Het kan zijn dat de manager graag een referentie nagaat. Hiervoor wordt dan natuurlijk toestemming gevraagd.

Nieuwsgierig naar werken bij Volckaert? Lees de verhalen van collega’s op www.volckaert.nl/de-verhalen-van Volg Volckaert op Facebook en volg @werkenbijvolckaert op Instagram waar iedere week een andere collega een kijkje geeft in zijn of haar werk bij Volckaert!

Terug naar overzicht
Solliciteer direct
© Copyright 2020 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy