Specialist Ouderengeneeskunde - 24/36 uur

Type vacature
Baan
Opleiding
WO
Dienstverband
Verpleeg- en verzorgingshuizen (In onderling overleg uur)
Locatie
Dongen
Werkveld
Medisch specialisten
Referentienummer
481
Geplaatst op
06-11-2019
Sluit op
31-10-2020

Functieomschrijving

Ben jij een Specialist Ouderengeneeskunde dien zijn/haar passie voor de ouderenzorg verder wil ontwikkelen? Geloof jij in de maatschappelijke opdracht waar de ouderenzorg voor staat? Heb je de ambitie om door te groeien en zorg op topcare niveau te brengen? Geloof jij ook in de visie van Volckaert? Dat cliënten van Volckaert eigenaar zijn van hun eigen leven? En dat zij samen met hun naasten en vrijwilligers hun leven naar eigen behoefte inrichten? Waar nodig ondersteund door medewerkers van Volckaert?

Wie is Volckaert?

Volckaert richt zich op complexe ouderenzorg, in drie locaties in Oosterhout en een grote locatie in Dongen. Iedere locatie heeft een eigen karakter. Wonen in één van de locaties doet recht aan de vrijheid en levensstijl van elke cliënt. Wij bieden waar nodig begeleiding, zorg, behandeling en comfortdiensten aan. Ongeveer 960 medewerkers en 500 vrijwilligers zetten zich in voor zo’n 750 cliënten. De afgelopen jaren hebben we ons ingezet voor een verandering van cultuur en organisatie. Hiervoor is samen met de cliëntenraad gekozen voor het thema eigenaarschap. Eigenaarschap bij cliënten, waarbij keuzevrijheid en verantwoordelijkheid voorop staan. En eigenaarschap bij onze medewerkers wat leidt tot een grotere mate van zelforganisatie. Hierin maakt Volckaert onderdeel uit van het landelijke koploperproject “Waardigheid en Trots”.

De medische vakgroep

De medische vakgroep is een enthousiast en betrokken team bestaande uit specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, praktijkverpleegkundigen, een verpleegkundig specialist en , een HAIO. We willen de vakgroep versterken met een specialist ouderengeneeskunde.

Volckaert neemt actief deel aan ketenzorg dementie, NAH, palliatieve zorg, kortdurende zorg en participeert samen met naburige organisaties in Behandelcentrum Brabant. Daarnaast bieden we ondersteuning van huisartsen in de 1e lijn.

De medische vakgroep ziet naast het bieden van optimale medische zorg als speerpunten: eigenaarschap bij de cliënt , taak- en functiedelegatie en opleiden.

De rol van de specialist ouderengeneeskunde verschuift hierdoor meer naar de rol van specialist bij complexe zorgvragen en de rol van coach, adviseur en opleider.

Als specialist ouderengeneeskunde ben je eindverantwoordelijk voor het behandelplan van de cliënt. Je biedt medische zorg aan cliënten van verschillende doelgroepen. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het (medisch) beleid. De lijnen tussen de medische vakgroep en de Raad van Bestuur zijn kort.

Je realiseert samen met je collega’s een moderne medische vakgroep waarbinnen taakherschikking en eigenaarschap een prominente rol heeft. Je werkt nauw samen met het management. Je toont eigenaarschap, neemt regie en je stimuleert hierbij een goede multidisciplinaire samenwerking waarbij medewerkers kunnen groeien in hun professionele rol.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Wij vinden het een pre als je tevens de opleiding tot kaderarts hebt afgerond, of als je de ambitie hebt om een kaderopleiding te gaan volgen;
  • Je hebt aanvullende kennis en inzicht van deelgebieden (bijv. palliatieve zorg, psycho-geriatrie en revalidatie) en complexe ziektebeelden;
  • Je bent goed op de hoogte van de actuele relevante wet- en regelgeving, (indicatie- en kwaliteitsbewakings-) procedures, protocollen en ethische vraagstukken;
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt de ambitie om het specialisme ouderengeneeskunde verder uit te bouwen.

Ons aanbod

Jij verdient een mooie beloning!

  • Dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Diverse mogelijkheden, variërend van 24 tot 36 uur gemiddeld per week;
  • Indien je meer dan 30 minuten van Volckaert woont, kan Volckaert zorgen voor accommodatie tijdens bereikbaarheidsdienst;
  • Inschaling vindt plaats conform CAO VVT en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Indien je een relevante kaderopleiding hebt afgerond geldt FWG 75 (min. € 5.164,53 en max. € 8.146,47 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Indien je geen relevante kaderopleiding hebt afgerond, geldt FWG 70. (min. € 4.470,19 en max. € 6.740,10 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Werktijden

In onderling overleg

Big registratie

Ja

Interesse?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Ellie Biemans, Clustermanager, of Annelieke Peeters, adviseur P&O, staan je graag telefonisch te woord. Zij zijn bereikbaar via 0162-375100. Annelieke is ook mobiel bereikbaar via 06-12193669.

Ben je net zo enthousiast als wij? We zien je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via de “solliciteer button” op deze pagina.

Binnen enkele dagen maken we een afspraak voor een informele en persoonlijke kennismaking!

Jij bent natuurlijk meer dan alleen je baan. Volckaert is daarom nieuwsgierig naar de passie áchter de zorgprofessional. Wat houdt jou buiten het werk bezig? Waar krijg je energie van? Benieuwd hoe onze collega’s hun passie combineren met hun baan in de zorg? Lees de verhalen op onze site! Wie weet kunnen we jouw verhaal hier binnenkort aan toevoegen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht
Solliciteer direct
© Copyright 2020 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy