Verpleegkundige (niv. 4 en 5) - kleinschalig PG - uren in overleg

Type vacature
Baan
Opleiding
MBO niveau 3-4
Dienstverband
Verpleeg- en verzorgingshuizen (In onderling overleg uur)
Locatie
Oosterhout
Werkveld
Verpleegkundig niveau 4
Referentienummer
454
Geplaatst op
16-08-2019
Sluit op
31-10-2020

Functieomschrijving

Zorgen? Jij hebt ze niet, jij doet het! Met jouw zorgtalent kun je namelijk overal aan de slag. Maar wil je wel “overal” aan de slag? Of ben jij op zoek naar díe bijzondere plek waar jij onder minder tijdsdruk kunt werken, gestimuleerd wordt om je eigenaarschap te pakken en direct invloed hebt op je rooster? Dat jij deze vacature leest laat in ieder geval zien dat jij open staat voor nieuwe uitdagingen. En dat past bij locatie Buurstede van Volckaert! Natuurlijk begrijpen we dat zelfs in jouw positie switchen van baan best spannend is. Wij nemen graag wat spanning weg en bieden je daarom direct een vast contract.

Jij kunt je talenten volledig benutten:
Als verpleegkundige (niv. 4 of 5) op één van onze kleinschalige PG afdelingen heb jij oprechte aandacht voor en interesse in de cliënt. Dit begint al met het samen (eventueel met naasten) opstellen van een zorg(leef-)plan. Alles wat de cliënt nog zelf kan, zal hij/zij ook zelf doen. En jij moedigt dit eigenaarschap alleen maar aan! Kan de cliënt zichzelf aankleden? Top! Je stemt met de cliënten af aan welke zorg zij behoefte hebben, en jij biedt hen ondersteuning waar nodig om het dagelijkse leefcomfort te bevorderen en de kwaliteit van leven te behouden of te verbeteren. Wanneer zij dit zelf niet meer kunnen aangeven, overleg je met familie. Je werkt samen met andere verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden en met collega’s uit andere disciplines. Je werkt volgens protocollen en richtlijnen, maar jij hebt het lef om daar beargumenteerd vanaf te wijken als de situatie daar om vraagt.

Vanzelfsprekend krijg jij veel terug voor jouw inzet:

 • Ruime opleidingsmogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat je met de juiste mentaliteit, inzet en discipline het niveau kan bereiken wat jij wil. Onze praktijkopleiders staan voor je klaar!
 • Een relaxte werksfeer met minder tijdsdruk. Dankzij de persoonsgerichte zorg is de mentaliteit dat de ochtendzorg voor een bepaalde tijd klaar moet zijn of alle bewoners voor de nachtdienst op bed moeten liggen volledig losgelaten.
 • Invloed op je rooster. Samen met je collega’s bepaal je wanneer je werkt. En wanneer niet.
 • Een teammanager die je niet op de vingers kijkt, maar je juist stimuleert om jezelf te ontplooien. Zo was een collega geïnteresseerd in de Brein Omgevings Methodiek (BOM) en kreeg alle ruimte zichzelf hierin te verdiepen. Inmiddels heeft ze collega’s geïnspireerd om een BOM-team op te richten en is de methodiek breed uitgerold binnen Buurstede.
 • Collega’s die het onderling oprecht gezellig hebben; zo zie je je collega’s nog eens losgaan op de bonte avond (of je doet gezellig mee!)

Een fijne werkplek is half het werk:
Jouw dagen beginnen goed wanneer je aan komt rijden bij het rustig gelegen Buurstede in de wijk Oosterheide in Oosterhout (NB). De moderne kleinschalige PG locatie is goed bereikbaar met het OV, en ook om een parkeerplek hoef jij je geen zorgen te maken. Je loopt door de moderne en innovatie locatie, die is ingericht met rustige kleuren en huiselijke elementen van vroeger. Traplopen of wachten op de lift is niet nodig, alle woonruimtes zijn op de begane grond. Door de grote ramen en de aangrenzende tuin wordt het buitengevoel extra naar binnen gehaald. Maar je zult ook regelmatig bewoners buiten tegenkomen. Zij zijn namelijk vrij om zich zowel door de tuin te bewegen, als door de gehele locatie dankzij de open deuren. Zin om in je pauze een boodschap te doen? Dit kan bij het winkelcentrum om de hoek.

Jij bent uniek en daar zijn we naar op zoek:
Bij Buurstede denken we vooral niet in hokjes en zijn blij met de verscheidenheid aan talenten binnen ons team. Met z’n allen zijn we in ieder geval:

 • Mensen-mensen;
 • Bereid om voor elkaar door het vuur te gaan. Collega’s werken samen om de roosters rond te krijgen. Oók buiten het eigen team;
 • Positief ingesteld. We kijken vooral naar wat er nog wél kan;
 • Geïnspireerd door “eigenaarschap.” We durven zelf initiatieven te nemen, staan open voor vernieuwing en vinden het leuk om actief mee te denken hoe de zorg aan onze bewoners nóg beter kan. Zo realiseerden drie collega’s geheel op eigen initiatief twee hospice kamers speciaal voor mensen met dementie. Bij Alzheimer Nederland is zelf geen soortgelijke hospice bekend!

Herken jij jezelf hierin of bezit jij misschien wel kwaliteiten en ideeën waar wij nog niet over hebben nagedacht? Dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling op ons team. We laten ons graag door je verrassen!

Wat jij meeneemt:
Je hebt een zorgdiploma niveau 4 of 5.

Een werkgever waar jij bepaalt:
Buurstede is één van de vijf locaties van Volckaert. In onze middelgrote Brabantse zorgorganisatie voor cliënten met een hoog complexe zorgvraag draait alles om eigenaarschap. Zowel om het eigenaarschap van cliënten, die zelf bepalen hoe ze hun leven inrichten en aan welke zorg zij behoefte hebben, en daarom te allen tijde aanwezig en betrokken zijn bij gesprekken die professionals en naasten over hen voeren. Maar ook om het eigenaarschap van jou als professional. Jij bent eigenaar van je werk en toekomst en bepaalt daarom grotendeels zelf hoe je jouw functie invulling geeft. Innovatieve ideeën worden écht gewaardeerd en je hebt daadwerkelijk invloed op besluiten die bij Volckaert worden genomen. Het managementteam is zelfs uitgebreid met twee cliënten en twee medewerkers uit de directe zorgverlening. Volckaert is hierin koploper!

Ons aanbod

Jij verdient een mooie beloning:

 • Direct een vast contract!
 • Fulltime óf parttime dienstverband (uren in overleg)
 • Salaris conform CAO VVT:
  • Verpleegkundige (niv.4): FWG 45 - (min. € 2.419,91 en max. € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
  • HBO-Verpleegkundige (niv.5): FWG 50 - (min. €2.554,98 en max. € 3.707,64 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, reis- en waskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering, een meerkeuzesysteem (voor fiets, laptop, ipad), korting op je sportabonnement, kerstpakket en andere attenties en nog veel meer!

Werktijden

In onderling overleg

Big registratie

Ja

Interesse?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Teammanager Mariëlle van Lith staat je graag telefonisch te woord. Ze is te bereiken op 06 – 12012078.

Wil je de sfeer van Buurstede proeven & vrijblijvend kennismaken voor je komt solliciteren? Geen probleem! Bel Mariëlle en maak een afspraak. Ze geeft je graag een rondleiding zodat je zelf kunt zien en van onze collega's kunt horen hoe het is om bij Buurstede te werken. Ben je net zo enthousiast als wij? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via de “solliciteer knop” op deze pagina.

Het kan zijn dat de manager graag een referentie nagaat. Hiervoor wordt dan natuurlijk toestemming gevraagd.

Jij bent natuurlijk meer dan alleen je baan!

Volckaert is daarom nieuwsgierig naar de passie áchter de zorgprofessional. Wat houdt jou buiten het werk bezig? Waar krijg je energie van? Benieuwd hoe onze collega’s hun passie combineren met hun baan in de zorg? Lees de verhalen op onze site! Wie weet kunnen we jouw verhaal hier binnenkort aan toevoegen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht
Solliciteer direct
© Copyright 2020 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy