Verpleegkundige (niv 4) - PG afdeling kleinschalig wonen

Type vacature
Baan
Opleiding
MBO niveau 3-4
Dienstverband
Verpleeg- en verzorgingshuizen (28 - 32 uur uur)
Locatie
Dongen
Werkveld
Verpleegkundig niveau 4
Referentienummer
420
Geplaatst op
20-12-2018
Sluit op
31-03-2020

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar meerdere enthousiaste Verpleegkundigen voor de PG-afdeling (kleinschalig wonen).

Waar ga je werken?

Jasmijnhof is een kleinschalige afdeling met vier huiskamers. Per huiskamer bieden we zorg aan 8 mensen met dementie. Het leven is hier zoveel mogelijk ingericht zoals thuis. De afdeling straalt een huiselijke sfeer uit en als cliënten willen, kunnen ze meehelpen in het huishouden. En familieleden en vrienden van onze cliënten zijn altijd welkom.

Afdeling Jasmijnhof is een onderdeel van de locatie Dongepark. Kom je het terrein oprijden, dan heb je wellicht het gevoel een klein dorp binnen te rijden. Alle faciliteiten zijn op Dongepark beschikbaar. Zo hebben we een zwembad, een snoezelruimte en ook een sportschool waar medewerkers gebruik van kunnen maken. De afdelingen op Dongepark organiseren allerlei activiteiten, afgestemd op de behoeften van de cliënten. Dat maakt de locatie tot een bruisend centrum voor ouderenzorg.

Wie ben jij?

Als verpleegkundige (niv. 4 of 5) op één van onze kleinschalige PG afdelingen heb jij oprechte aandacht voor en interesse in de cliënt. Dit begint al met het samen (eventueel met naasten) opstellen van een zorg(leef-)plan. Alles wat de cliënt nog zelf kan, zal hij/zij ook zelf doen. En jij moedigt dit eigenaarschap alleen maar aan! Kan de cliënt zichzelf aankleden? Top! Je stemt met de cliënten af aan welke zorg zij behoefte hebben, en jij biedt hen ondersteuning waar nodig om het dagelijkse leefcomfort te bevorderen en de kwaliteit van leven te behouden of te verbeteren. Wanneer zij dit zelf niet meer kunnen aangeven, overleg je met familie. Je werkt samen met andere verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden en met collega’s uit andere disciplines. Je werkt volgens protocollen en richtlijnen, maar jij hebt het lef om daar beargumenteerd vanaf te wijken als de situatie daar om vraagt.

  • Je hebt een zorgdiploma niveau 4;
  • "Eigenaarschap" spreekt je aan: je hebt een proactieve houding waarbij je weet wat je belangrijk vindt en durft zelf initiatieven te nemen. Je vindt het leuk om actief mee te denken over hoe de zorg aan onze cliënten nóg beter kan;
  • Je functioneert goed in een team, maar hebt zelf ook een groot verantwoordelijkheidsbesef;
  • Je brengt een dosis positiviteit mee, want je gaat altijd uit van wat er (nog) wél kan;
  • Gevoel voor humor wordt altijd gewaardeerd!

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden een inspirerende werkomgeving, met veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Het salaris is conform FWG functiegroep 45 (min. €2.338,08 en max. € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname aan de pensioenregeling en een meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden om je verder te kunnen ontwikkelen.

Werktijden

28 - 32 uur

Big registratie

Ja

Interesse?

Heb je vragen? Stel ze gerust! Teammanager Marian van Wasbeek staat je graag telefonisch te woord op 06-20301012.

Ben je net zo enthousiast als wij? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via de “solliciteer button” op deze pagina.

Het kan zijn dat de manager graag een referentie nagaat. Hiervoor wordt dan natuurlijk toestemming gevraagd.

Nieuwsgierig naar werken bij Volckaert? Lees de verhalen van collega’s op www.volckaert.nl/de-verhalen-van Volg Volckaert op Facebook en volg @werkenbijvolckaert op Instagram waar iedere week een andere collega een kijkje geeft in zijn of haar werk bij Volckaert!

Terug naar overzicht
Solliciteer direct
© Copyright 2020 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy