Verzorgende IG (niv. 3) - NAH / gerontopsychiatrie - uren in overleg

Type vacature
Baan
Opleiding
MBO niveau 3-4
Dienstverband
VV&T (In onderling overleg uur)
Locatie
Dongen
Werkveld
Verzorgende IG
Referentienummer
458
Geplaatst op
28-08-2019
Sluit op
31-03-2020

Functieomschrijving

Zorgen? Jij hebt ze niet, jij doet het! Met jouw zorgtalent kun je namelijk overal aan de slag. Maar wil je wel “overal” aan de slag? Of ben jij op zoek naar díe bijzondere plek waar jij onder minder tijdsdruk kunt werken, gestimuleerd wordt om je eigenaarschap te pakken en direct invloed hebt op je rooster? Dat jij deze vacature leest laat in ieder geval zien dat jij open staat voor nieuwe uitdagingen. En dat past bij Volckaert! Natuurlijk begrijpen we dat zelfs in jouw positie switchen van baan best spannend is. Wij nemen graag wat spanning weg en bieden je daarom direct een vast contract.

Jij kunt je talenten volledig benutten:
Als verzorgende IG (niv. 3) op één van onze kleinschalige afdelingen binnen Dongepark werk je in een team voor cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en psychische stoornissen (gerontopsychiatrie). Alles wat de cliënt nog zelf kan, zal hij/zij ook zelf doen. En jij moedigt dit eigenaarschap alleen maar aan! Wil de cliënt zelf een kaartje schrijven en versturen? Top! Je stemt met de cliënten af aan welke zorg zij behoefte hebben, en jij biedt hen ondersteuning waar nodig om het dagelijkse leefcomfort te bevorderen en de kwaliteit van leven te behouden of te verbeteren. Wanneer zij dit zelf niet meer kunnen aangeven, overleg je met familie. Je zoekt de samenwerking op met andere verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden en met collega’s uit andere disciplines. Je werkt volgens protocollen en richtlijnen, maar jij hebt het lef om daar beargumenteerd vanaf te wijken als de situatie daar om vraagt.

Vanzelfsprekend krijg jij veel terug voor jouw inzet:

 • Een relaxte werksfeer met minder tijdsdruk. Dankzij de persoonsgerichte zorg is de mentaliteit dat de ochtendzorg voor een bepaalde tijd klaar moet zijn of alle bewoners voor de nachtdienst op bed moeten liggen volledig losgelaten.
 • Invloed op je rooster. Samen met je collega’s bepaal je wanneer je werkt. En wanneer niet.
 • Een teammanager die je niet op de vingers kijkt, maar je juist stimuleert om jezelf te ontplooien.
 • Collega’s die het onderling oprecht gezellig hebben; zo zie je je collega’s nog eens losgaan op de bonte avond (of je doet gezellig mee!)
 • Ruime opleidingsmogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat je met de juiste mentaliteit, inzet en discipline het niveau kan bereiken wat jij wil.

Jij bent uniek en daar zijn we naar op zoek:
Bij Volckaert denken we vooral niet in hokjes en zijn blij met de verscheidenheid aan talenten binnen ons team voor cliënten met NAH/gerontopsychiatrie. Met z’n allen zijn we in ieder geval:

 • Geïnteresseerd en kundig in de zorg voor mensen met met NAH/gerontopsychiatrie.
 • Positief ingesteld. We kijken vooral naar wat er nog wél kan;
 • Duidelijk en assertief om structuur te bieden voor de cliënt en voor de groep bewoners in het geheel;
 • Bereid om voor elkaar door het vuur te gaan. Collega’s werken samen om de roosters rond te krijgen. Oók buiten het eigen team;
 • Geïnspireerd door “eigenaarschap.” We durven zelf initiatieven te nemen, staan open voor vernieuwing en vinden het leuk om actief mee te denken hoe de zorg aan onze bewoners nóg beter kan.

Herken jij jezelf hierin of bezit jij kwaliteiten en ideeën waar wij nog niet over hebben nagedacht? Dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling op ons team. We laten ons graag door je verrassen!

Wat jij meeneemt:
Je hebt een zorgdiploma niveau 3 IG/MMZ/GVP.

Een fijne werkplek is half het werk:
Jouw nieuwe werkplek bevindt zich net buiten het centrum van Dongen, op het ruime terrein van Dongepark. De moderne locatie met diverse afdelingen voor mensen met een hoogcomplexe zorgvraag is goed bereikbaar met het OV, en ook om een parkeerplek hoef jij je geen zorgen te maken. Op de afdeling voor cliënten met NAH/gerontopsychiatrie heeft iedere bewoner een eigen planning die voor dagelijkse structuur zorgt. Door te kijken naar de behoeften en mogelijkheden van de cliënt biedt je individuele ondersteuning die gericht is op het verhogen van concentratie, ontspanning, plezier en werken aan (fijne) motoriek. In de gezamenlijke woonkamer nuttigen cliënten naar behoefte samen de maaltijden.

Ons aanbod

Jij verdient een mooie beloning:

 • Direct een vast contract!
 • Fulltime óf parttime dienstverband (uren in overleg)
 • Salaris conform CAO VVT: FWG 35 - (min. € 1.838,58 en max. € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (7,4%), reis- en waskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering IZZ en CZ, een meerkeuzesysteem (voor fiets, laptop, ipad), korting op je sportabonnement, kerstpakket en andere attenties en nog veel meer!

Werktijden

In onderling overleg

Big registratie

Nee

Interesse?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Teammanager Marieke Mutsaerts staat je graag telefonisch te woord. Zij is te bereiken op 06–22761214.Ben je net zo enthousiast als wij?

En wil je eerst even sfeer proeven voor je komt solliciteren? Geen probleem! Maak een afspraak en kom gerust even vrijblijvend kennismaken. Vraag bij de receptie naar Marieke Mutsaers. Ze geeft je graag een rondleiding zodat je zelf kunt zien, en van onze collega’s kunt horen hoe het is om op de afdeling voor mensen met NAH/gerontopsychiatrie binnen Dongepark te werken. Van tevoren opgeven is niet nodig en het is geen formeel sollicitatiegesprek. Jij krijgt juist vooral de kans om jouw vragen te stellen. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via de “solliciteer button” op deze pagina.

Het kan zijn dat de manager graag een referentie nagaat. Hiervoor wordt dan natuurlijk toestemming gevraagd.

Nieuwsgierig naar werken bij Volckaert? Lees de verhalen van collega’s op www.volckaert.nl/de-verhalen-van Volg Volckaert op Facebook en volg @werkenbijvolckaert op Instagram waar iedere week een andere collega een kijkje geeft in zijn of haar werk bij Volckaert!

Terug naar overzicht
Solliciteer direct
© Copyright 2020 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy