Verzorgende IG – PG – uren in overleg

Type vacature
Baan
Opleiding
MBO niveau 3-4
Dienstverband
Verpleeg- en verzorgingshuizen (In onderling overleg uur)
Locatie
Oosterhout
Werkveld
Verzorgende IG
Referentienummer
425
Geplaatst op
17-04-2019
Sluit op
31-03-2020

Functieomschrijving

Jouw enthousiasme, jouw betrokkenheid, jouw grote gevoel voor verantwoordelijkheid, jouw humor, jouw positieve inbreng, jouw kennis en ervaring, maar bovenal jouw passie voor de ouderenzorg. Daarmee kun jij een geluksmomentje toevoegen aan het leven van onze cliënten. Daarnaast ben je flexibel, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging, want je hebt nog zoveel meer te bieden. ‘Nee’ komt niet in je woordenboek voor.

Jij kunt je talenten volledig benutten:
Jij weet als geen ander wat een verzorgende doet. Maar wat een verzorgende bij Volckaert doet is toch net even anders. “Alles wat u zelf kunt, blijft u zelf doen”, dat zeggen we altijd tegen onze cliënten. Jouw taken beginnen dus daar waar de cliënt het zelf niet meer kan. Om te bepalen waar deze grens ligt, ga je in gesprek met de cliënt en/of de naasten en kom je met hen in contact. Je bent de cliënt nabij zodat je de begeleiding kunt bieden die afgestemd is op de cliënt.

Vanzelfsprekend krijg jij veel terug voor jouw inzet:
Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief. Dat geeft je veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Toch nog behoefte aan een aanvullende opleiding? Er zijn volop mogelijkheden die we graag samen met jou bekijken.

Een fijne werkplek is half het werk:
Je gaat werken op afdeling Lage Pad (locatie Oosterheem). Dit is een verpleegafdeling voor mensen met dementie. Op de afdeling vind je 29 woningen en 3 huiskamers. Een enthousiast team van collega’s met verschillende disciplines denkt met elkaar mee om de beste zorg aan de cliënten te kunnen verlenen. Samenwerken, gedragen verantwoordelijkheid en kwaliteit staan bij het team voorop. Daarnaast is eigenaarschap van de cliënt ontzettend belangrijk. Alles wat de cliënt nog zelf kan, stimuleren wij om zelf te blijven doen. Zo blijft de cliënt langer fit en vitaal.

Psst… wist je al dat we op Lage Pad binnenkort gaan werken met een contacthond die het contact met cliënten zal verrijken? Lees meer over de inzet van contacthonden op de website van onze partner, Stichting Blijf www.stichtingblijf.nl

Ons aanbod

Jij bent uniek en daar zijn we naar op zoek: Door de verscheidenheid binnen het team kunnen we de krachten bundelen. Als aanvulling zijn we voor deze functie op zoek naar iemand die…

  • … een proactieve houding heeft. Je weet wat je belangrijk vindt en durft zelf initiatieven te nemen;
  • … binnen het team aan verschillende disciplines zelf de verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar werkzaamheden en hiermee zelfstandig aan de slag gaat;
  • … het een leuke uitdaging vindt om mee te denken hoe de zorg voor de cliënten nóg beter kan;
  • … op zoek is naar eigenaarschap in het werk en hier ook gebruik van maakt;
  • … gevoel voor humor heeft en enthousiasme in het vak uitstraalt;
Wat jij meeneemt: In ieder geval een zorgdiploma niveau 3 IG/MMZ/GVP.Een werkgever waar jij bepaalt: Volckaert is een middelgrote Brabantse zorgorganisatie waar ‘eigenaarschap’ centraal staat. Cliënten bepalen zelf hoe ze hun leven inrichten en aan welke professionele zorg zij behoefte hebben. Voor jou als professional betekent ‘eigenaarschap’ dat jij grotendeels bepaalt hoe je jouw functie invulling geeft. Jouw ideeën worden écht gewaardeerd en je heb daadwerkelijk invloed op besluiten die bij Volckaert worden genomen.

Werktijden

In onderling overleg

Big registratie

Nee

Interesse?

Heb je vragen? Stel ze gerust! Teammanager Saskia Sleurink staat je graag telefonisch te woord op 06-18958517.

Ben je net zo enthousiast als wij? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.

Nieuwsgierig naar werken bij Volckaert? Lees de verhalen van collega’s op www.volckaert.nl/de-verhalen-van Volg Volckaert op Facebook en volg @werkenbijvolckaert op Instagram waar iedere week een andere collega een kijkje geeft in zijn of haar werk bij Volckaert!

Terug naar overzicht
Solliciteer direct
© Copyright 2020 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy