Verzorgende – kleinschalige PG – 24/36 uur

Type vacature
Baan
Opleiding
MBO niveau 3-4
Dienstverband
Verpleeg- en verzorgingshuizen (32 - 36 uur uur)
Locatie
Dongen
Werkveld
Verzorgende IG
Referentienummer
445
Geplaatst op
08-08-2019
Sluit op
31-10-2020

Functieomschrijving

Jouw enthousiasme, jouw betrokkenheid, jouw grote gevoel voor verantwoordelijkheid, jouw humor, jouw positieve inbreng, jouw kennis en ervaring, maar bovenal jouw passie voor de ouderenzorg. Daarmee kun jij een geluksmomentje toevoegen aan het leven van onze cliënten. Daarnaast ben je flexibel, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging, want je hebt nog zoveel meer te bieden. ‘Nee’ komt niet in je woordenboek voor.

Jij kunt je talenten volledig benutten:
Jij weet als geen ander wat een verzorgende doet. Maar wat een verzorgende bij Volckaert doet is toch net even anders. “Alles wat u zelf kunt, blijft u zelf doen”, dat zeggen we altijd tegen onze cliënten. Jouw taken beginnen dus daar waar de cliënt het zelf niet meer kan. Om te bepalen waar deze grens ligt, ga je in gesprek met de cliënt en/of de naasten en kom je met hen in contact. Je bent de cliënt nabij zodat je de begeleiding kunt bieden die afgestemd is op de cliënt.

Vanzelfsprekend krijg jij veel terug voor jouw inzet:
Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief. Dat geeft je veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Toch nog behoefte aan een aanvullende opleiding? Er zijn volop mogelijkheden die we graag samen met jou bekijken.

Een fijne werkplek is half het werk:
Jasmijnhof is een kleinschalige afdeling met vier huiskamers. Per huiskamer bieden we zorg aan 8 mensen met dementie. Het leven is hier zoveel mogelijk ingericht zoals thuis. De afdeling straalt een huiselijke sfeer uit en als cliënten willen, kunnen ze meehelpen in het huishouden. En familieleden en vrienden van onze cliënten zijn altijd welkom.

Afdeling Jasmijnhof is een onderdeel van de locatie Dongepark. Kom je het terrein oprijden, dan heb je wellicht het gevoel een klein dorp binnen te rijden. Alle faciliteiten zijn op Dongepark beschikbaar. Zo hebben we een zwembad, een snoezelruimte en ook een sportschool waar medewerkers gebruik van kunnen maken. De afdelingen op Dongepark organiseren allerlei activiteiten, afgestemd op de behoeften van de cliënten. Dat maakt de locatie tot een bruisend centrum voor ouderenzorg.

Een afdeling met:

  • Een teammanager die ernaar streeft om cliënten iedere dag weer een fijne dag te bezorgen.
  • Betrokken collega’s die jouw frisse ideeën omarmen.
  • Ruime opleidingsmogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat je met de juiste mentaliteit, inzet en discipline het niveau kan bereiken wat jij wil. Onze praktijkopleiders staan voor je klaar!

Jij bent uniek en daar zijn we naar op zoek:

  • Toppers die energiek zijn en tegelijk rust uitstralen;
  • Creatieve denkers die welzijn hoog in het vaandel hebben staan;
  • Betrokken teamplayers die de schouders eronder kunnen zetten.

Herken jij jezelf in dit beeld? En heb je daarnaast nog bijzondere eigenschappen die ons team op een waardevolle manier kunnen aanvullen? We maken graag kennis met je!

Daarnaast hopen we dat je ons verrast met andere bijzondere eigenschappen die ons team op een waardevolle manier aanvullen.

Wat jij meeneemt:
In ieder geval een zorgdiploma niveau 3 IG en bij voorkeur ervaring met PG.

Ons aanbod

Jij verdient een mooie beloning:

  • Direct een vast contract!
  • Fulltime óf parttime dienstverband (uren in overleg);
  • Salaris conform CAO VVT Verzorgende IG (niv.3): FWG 35 - (min. € 1.902,93 en max. € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, reis- en waskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering, een meerkeuzesysteem (voor fiets, laptop, ipad), korting op je sportabonnement, kerstpakket en andere attenties en nog veel meer!

Werktijden

32 - 36 uur

Big registratie

Nee

Interesse?

Heb je vragen? Stel ze gerust! Teammanager Marian van Wasbeek staat je graag telefonisch te woord op 06-20301012.

Ben je net zo enthousiast als wij? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via de “solliciteer button” op deze pagina.

Het kan zijn dat de manager graag een referentie nagaat. Hiervoor wordt dan natuurlijk toestemming gevraagd.

Jij bent natuurlijk meer dan alleen je baan. Volckaert is daarom nieuwsgierig naar de passie áchter de zorgprofessional. Wat houdt jou buiten het werk bezig? Waar krijg je energie van? Benieuwd hoe onze collega’s hun passie combineren met hun baan in de zorg? Lees de verhalen op onze site! Wie weet kunnen we jouw verhaal hier binnenkort aan toevoegen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht
Solliciteer direct
© Copyright 2020 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy