Verzorgende (niv. 3) - kleinschalig PG - uren in overleg

Type vacature
Baan
Opleiding
MBO niveau 3-4
Dienstverband
Verpleeg- en verzorgingshuizen (In onderling overleg uur)
Locatie
Oosterhout
Werkveld
Verzorgende niveau 3
Referentienummer
460
Geplaatst op
03-09-2019
Sluit op
31-10-2020

Functieomschrijving

Zorgen? Jij hebt ze niet, jij doet het! Met jouw zorgtalent kun je namelijk overal aan de slag. Maar wil je wel “overal” aan de slag? Of ben jij op zoek naar díe bijzondere plek waar jij onder minder tijdsdruk kunt werken, gestimuleerd wordt om je eigenaarschap te pakken en direct invloed hebt op je rooster? Dat jij deze vacature leest laat in ieder geval zien dat jij open staat voor nieuwe uitdagingen. En dat past bij locatie Buurstede van Volckaert! Natuurlijk begrijpen we dat zelfs in jouw positie switchen van baan best spannend is. Wij nemen graag wat spanning weg en bieden je daarom direct een vast contract.

Jij kunt je talenten volledig benutten:
Als verzorgende IG op één van onze kleinschalige PG afdelingen heb jij oprechte aandacht voor en interesse in de cliënt. Dit begint al met het samen (eventueel met naasten) opstellen van een zorg(leef-)plan. Je verpleegkundige collega’s ondersteunen je hierbij. Alles wat de cliënt nog zelf kan, zal hij/zij ook zelf doen. En jij moedigt dit eigenaarschap alleen maar aan! Kan de cliënt zichzelf aankleden? Top! Je stemt met de cliënten af aan welke zorg zij behoefte hebben, en jij biedt hen ondersteuning waar nodig om het dagelijkse leef comfort te bevorderen en de kwaliteit van leven te behouden of te verbeteren. Wanneer zij dit zelf niet meer kunnen aangeven, overleg je met familie. Je werkt samen met andere verzorgenden, verpleegkundigen en helpenden en met collega’s uit andere disciplines. Je werkt volgens protocollen en richtlijnen, maar jij hebt het lef om daar beargumenteerd vanaf te wijken als de situatie daar om vraagt.

Vanzelfsprekend krijg jij veel terug voor jouw inzet:

 • Een teammanager die je niet op de vingers kijkt, maar je juist stimuleert om jezelf te ontplooien;
 • Betrokken collega’s die het onderling echt gezellig hebben: zo zie je je collega’s nog eens losgaan op de bonte avond, of je doet gezellig mee!;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat je met de juiste mentaliteit, inzet en discipline het niveau kan bereiken wat jij wil. Onze praktijkopleiders staan voor je klaar!

Jij bent uniek en daar zijn we naar op zoek:
Bij Buurstede denken we vooral niet in hokjes en zijn blij met de verscheidenheid aan talenten binnen ons team. Met z’n allen zijn we in ieder geval:

 • Mensen-mensen die positief ingesteld zijn en kijken naar wat nog wél kan;
 • Teamplayers in hart en nieren – voor je collega’s ga je door het vuur;
 • Aanpakkers die geïnspireerd zijn door ‘eigenaarschap’, die initiatieven durven te nemen en kijken naar hoe het nog beter kan.

Herken jij jezelf in dit beeld? En heb je daarnaast nog bijzondere eigenschappen die ons team op een waardevolle manier kunnen aanvullen? We maken graag kennis met je!

Daarnaast hopen we dat je ons verrast met andere bijzondere eigenschappen die ons team op een waardevolle manier aanvullen.

Wat jij meeneemt:
Je hebt een zorgdiploma niveau 3 IG/MMZ/GVP.

Een fijne werkplek is half het werk:
Buurstede is gelegen in de wijk Oosterheide in Oosterhout. Buurstede is een moderne, kleinschalige locatie die een thuis biedt aan honderd cliënten. Lopend door de moderne en innovatieve locatie, word je omringd door rustige kleuren en huiselijke elementen van vroeger. Alle woonruimtes zijn op de begane grond en dankzij ons open-deurenbeleid kunnen cliënten zich vrijelijk bewegen. Ook in onze prachtige tuin!
Binnen Buurstede koken we elke dag vers voor en met onze cliënten. En natuurlijk organiseren we tal van activiteiten: van muziek tot curling, van een spelletje tot een beautymoment in onze club welzijn.

Een werkgever waar jij bepaalt:
Buurstede is één van de vijf locaties van Volckaert. In onze middelgrote Brabantse zorgorganisatie voor cliënten met een hoog complexe zorgvraag draait alles om eigenaarschap. Zowel om het eigenaarschap van cliënten, die zelf bepalen hoe ze hun leven inrichten en aan welke zorg zij behoefte hebben, en daarom te allen tijde aanwezig en betrokken zijn bij gesprekken die professionals en naasten over hen voeren. Maar ook om het eigenaarschap van jou als professional. Jij bent eigenaar van je werk en toekomst en bepaalt daarom grotendeels zelf hoe je jouw functie invulling geeft. Innovatieve ideeën worden écht gewaardeerd en je hebt daadwerkelijk invloed op besluiten die bij Volckaert worden genomen. Het managementteam is zelfs uitgebreid met twee cliënten en twee medewerkers uit de directe zorgverlening. Volckaert is hierin koploper!

Ons aanbod

Jij verdient een mooie beloning:

 • Direct een vast contract!;
 • Salaris conform CAO VVT Verzorgende IG (niv.3): FWG 35 - min. € 1.902,93 en max. € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Een inspirerende werkomgeving, met veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Een dienstverband van 24 / 32 uur;
 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname aan de pensioenregeling en een meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden om je verder te kunnen ontwikkelen.

Werktijden

In onderling overleg

Big registratie

Nee

Interesse?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Teammanagers Mariëlle van Lith en Fermin Simons staan je graag telefonisch te woord. Mariëlle is te bereiken op 06 – 12012078, Fermin op 06-83185195.

Wil je de sfeer van Buurstede proeven & vrijblijvend kennismaken voor je komt solliciteren? Geen probleem! Bel Mariëlle en maak een afspraak. Ze geeft je graag een rondleiding zodat je zelf kunt zien en van onze collega's kunt horen hoe het is om bij Buurstede te werken. Ben je net zo enthousiast als wij? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Je kunt solliciteren via de “solliciteer knop” op deze pagina.

Het kan zijn dat de manager graag een referentie nagaat. Hiervoor wordt dan natuurlijk toestemming gevraagd.

Jij bent natuurlijk meer dan alleen je baan. Volckaert is daarom nieuwsgierig naar de passie áchter de zorgprofessional. Wat houdt jou buiten het werk bezig? Waar krijg je energie van? Benieuwd hoe onze collega’s hun passie combineren met hun baan in de zorg? Lees de verhalen op onze site! Wie weet kunnen we jouw verhaal hier binnenkort aan toevoegen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht
Solliciteer direct
© Copyright 2020 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy