Verzorgende niveau 3 - Somatiek – uren in overleg

Type vacature
Baan
Opleiding
MBO niveau 3-4
Dienstverband
Verpleeg- en verzorgingshuizen (In onderling overleg uur)
Locatie
Oosterhout
Werkveld
Verzorgende niveau 3
Referentienummer
453
Geplaatst op
14-08-2019
Sluit op
31-03-2020

Functieomschrijving

Jouw enthousiasme, jouw betrokkenheid, jouw grote gevoel voor verantwoordelijkheid, jouw humor, jouw positieve inbreng, jouw kennis en ervaring, maar bovenal jouw passie voor de ouderenzorg. Daarmee kun jij een geluksmomentje toevoegen aan het leven van onze cliënten. Daarnaast ben je flexibel, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging, want je hebt nog zoveel meer te bieden. ‘Nee’ komt niet in je woordenboek voor.

Jij kunt je talenten volledig benutten:
Jij weet als geen ander wat een verzorgende doet. Maar wat een verzorgende bij Volckaert doet is toch net even anders. “Alles wat u zelf kunt, blijft u zelf doen”, dat zeggen we altijd tegen onze cliënten. Jouw taken beginnen dus daar waar de cliënt het zelf niet meer kan. Om te bepalen waar deze grens ligt, ga je in gesprek met de cliënt en/of de naasten en kom je met hen in contact. Je bent de cliënt nabij zodat je de begeleiding kunt bieden die afgestemd is op de cliënt.

Vanzelfsprekend krijg jij veel terug voor jouw inzet:
Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief. Dat geeft je veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Toch nog behoefte aan een aanvullende opleiding? Er zijn volop mogelijkheden die we graag samen met jou bekijken.

Een fijne werkplek is half het werk:
Je gaat werken op afdeling Middenpad (locatie Oosterheem). Hier wonen veelal cliënten een lichamelijke beperking, maar ook cliënten met dementie zijn welkom. Op de afdeling vind je 35 woningen. Een enthousiast team van collega’s met verschillende disciplines denkt met elkaar mee om de beste zorg aan de cliënten te kunnen verlenen. Samenwerken, gedragen verantwoordelijkheid en kwaliteit staan bij het team voorop. Daarnaast is eigenaarschap van de cliënt ontzettend belangrijk. Alles wat de cliënt nog zelf kan, stimuleren wij om zelf te blijven doen. Zo blijft de cliënt langer fit en vitaal.

Jij bent uniek en daar zijn we naar op zoek:
We zijn voor deze functie op zoek naar iemand die buiten de gebaande paden durft te denken. Op Oosterheem zijn we namelijk bezig met de ‘radicale vernieuwing.’ Hierbij staat de cliënt centraal en gaan we ‘van regels naar relaties.’

  • Jij vindt het fijn dat je niet alles aan je teammanager hoef te vragen;
  • Jij bent creatief in het bedenken van oplossingen. Jij bekijkt hoe je dingen kunt regelen en neemt hiervoor je verantwoordelijkheid;
  • Jij weet ‘de vraag achter de vraag’ te achterhalen en kunt goed uitleggen waarom je bepaalde beslissingen neemt. “Ja, maar…” past niet bij jou;
  • Jij kunt goed je grenzen aangeven als het je te veel wordt. Jij kent je eigen verhaal en durft dit te delen en met elkaar het gesprek aan te gaan;
  • Je hebt gevoel voor humor en bent enthousiast in je vak.

Wat jij meeneemt:
In ieder geval een zorgdiploma niveau 3 IG/MMZ/GVP.

Een werkgever waar jij bepaalt:
Volckaert is een middelgrote Brabantse zorgorganisatie waar ‘eigenaarschap’ centraal staat. Cliënten bepalen zelf hoe ze hun leven inrichten en aan welke professionele zorg zij behoefte hebben. Voor jou als professional betekent ‘eigenaarschap’ dat jij grotendeels bepaalt hoe je jouw functie invulling geeft. Jouw ideeën worden écht gewaardeerd en je heb daadwerkelijk invloed op besluiten die bij Volckaert worden genomen.

Ons aanbod

Jij verdient een mooie beloning:

  • Direct een vast contract!
  • Fulltime óf parttime dienstverband (uren in overleg);
  • Salaris conform CAO VVT Verzorgende IG (niv.3): FWG 35 - (min. € 1.838,58 en max. € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (7,4%), reis- en waskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering IZZ en CZ, een meerkeuzesysteem (voor fiets, laptop, ipad), korting op je sportabonnement, kerstpakket en andere attenties en nog veel meer!

Werktijden

In onderling overleg

Big registratie

Nee

Interesse?

Heb je vragen? Stel ze gerust! Teammanager Saskia Sleurink staat je graag telefonisch te woord op 06-18958517.

Ben je net zo enthousiast als wij? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.

Het kan zijn dat de manager graag een referentie nagaat. Hiervoor wordt dan natuurlijk toestemming gevraagd.

Nieuwsgierig naar werken bij Volckaert? Lees de verhalen van collega’s op www.volckaert.nl/de-verhalen-van Volg Volckaert op Facebook en volg @werkenbijvolckaert op Instagram waar iedere week een andere collega een kijkje geeft in zijn of haar werk bij Volckaert!

Terug naar overzicht
Solliciteer direct
© Copyright 2020 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy