Zorghulp - Dongen - 16-24 uur

Type vacature
Baan
Opleiding
MBO niveau 1-2
Dienstverband
Verpleeg- en verzorgingshuizen (20 - 24 uur uur)
Locatie
Dongen
Werkveld
Gastvrouw
Referentienummer
374
Geplaatst op
08-02-2019
Sluit op
31-03-2019

Functieomschrijving

Door jouw lach en warme uitstraling creëer je rust en een positieve “vibe.” Erg belangrijk voor de cliënten. Jij voelt hen dan ook feilloos aan, stelt hen op hun gemak en laat hen thuis voelen. Je werkt nauw samen met je collega’s van welzijn en ondersteunt hen bij het uitvoeren van welzijnsactiviteiten. Daarnaast draai je je hand niet om voor een aantal huishoudelijke activiteiten.
We zoeken zorghulpen op drie verschillende afdelingen. Op twee afdelingen wonen cliënten met dementie. Op de andere afdeling wonen cliënten met somatische beperkingen. Op die laatste afdeling ligt de nadruk op het verrichten van huishoudelijke activiteiten.


Jij kunt je talenten volledig benutten:

 • Je assisteert bij het voorbereiden en uitvoeren van welzijnsactiviteiten. Je kunt daarin goed samenwerken met je collega’s van welzijn.
 • Jij bent een gezelschapsbrenger. Jij klaar om het cliënten naar hun zin te maken. Jij weet jouw positieve aandacht goed te verdelen en voelt aan waar de cliënt behoefte aan heeft.
 • Je ondersteunt bij het koken. Je bent regelmatig in de keuken te vinden waar je helpt met het bereiden van heerlijke maaltijden voor de cliënten.
 • Je assisteert waar nodig je zorgcollega’s bij het uitvoeren van zorgtaken
 • Jij draait je hand niet om voor een aantal huishoudelijke activiteiten. Denk hierbij aan het dekken en afruimen van de tafel. Je houdt de huiskamer opgeruimd en netjes om een zo aangenaam mogelijke leefomgeving te creëren. Op één afdeling ligt hier zelfs de nadruk op. Je verschoont daar bijv. ook bedden, vult verpleegartikelen aan, etc. Je verricht taken ter ondersteuning van de dagelijkse zorg, gaat praktisch aan de slag dus met een veelvoud aan niet medische zorgtaken.
 • Door je goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden zorg je voor een duidelijke rapportage en overdracht aan collega’s en andere disciplines.

Wat vragen we nog meer?

 • Je neemt een grote lach en een positieve “vibe” mee.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je bent in het bezit van een zorgdiploma op minimaal MBO niveau 1of bereid om een opleiding te volgen.

Ons aanbod

Vanzelfsprekend krijg jij veel terug voor jouw inzet:

 • Een teammanager die je niet op de vingers kijkt, maar je juist stimuleert om jezelf te ontplooien.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat je met de juiste mentaliteit, inzet en discipline het niveau kan bereiken wat jij wil. Onze praktijkopleiders staan voor je klaar!
 • Een contract voor bepaalde tijd tot 1 januari 2020 met uitzicht op verlenging bij gelijkblijvende financiële omstandigheden.
 • Een contract voor 16 tot 24 uur per week (bespreekbaar). Je bent flexibel inzetbaar over 7 dagen per week.
 • Salaris conform CAO VVT FWG 15 (min. € 1.592,10 en max. € 2.131,18 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (7,4%), reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering IZZ en CZ, een meerkeuzesysteem (voor fiets, laptop, ipad), korting op je sportabonnement, een kerstpakket en andere attenties en nog veel meer!
Een werkgever waar jij bepaalt: Volckaert heeft vijf locaties, in Dongen en Oosterhout. In onze middelgrote Brabantse zorgorganisatie voor cliënten met een hoog complexe zorgvraag draait alles om eigenaarschap. Zowel om het eigenaarschap van cliënten, die zelf bepalen hoe ze hun leven inrichten en aan welke zorg zij behoefte hebben, en daarom te allen tijde aanwezig en betrokken zijn bij gesprekken die professionals en naasten over hen voeren. Maar ook om het eigenaarschap van jou als professional. Jij bent eigenaar van je werk en toekomst en bepaalt daarom grotendeels zelf hoe je jouw functie invulling geeft. Innovatieve ideeën worden écht gewaardeerd en je hebt daadwerkelijk invloed op besluiten die bij Volckaert worden genomen. Het managementteam is zelfs uitgebreid met twee cliënten en twee medewerkers uit de directe zorgverlening. Volckaert is hierin koploper!

Werktijden

20 - 24 uur

Big registratie

Nee

Interesse?

Net zo enthousiast als wij? Heb je vragen over de vacature? Teammanager Kim van Oosterhout staat je graag telefonisch te woord. Kim is te bereiken op 06-12740655. Direct reageren op deze vacature? Klik op de sollicitatiebutton en vul het formulier in.Geef in het onderwerp van je sollicitatiebrief duidelijk aan of je voorkeur uitgaat naar: 1. De functie van zorghulp waarin de nadruk ligt op ondersteuning bij welzijnsactiviteiten 2. De functie van zorghulp waarin de nadruk ligt op het verrichten van huishoudelijke activiteiten.Nieuwsgierig naar werken bij Volckaert? Lees de verhalen van collega’s op www.volckaert.nl/de-verhalen-van Volg Volckaert op Facebook en volg @werkenbijvolckaert op Instagram waar iedere week een andere collega een kijkje geeft in zijn of haar werk bij Volckaert!

Terug naar overzicht
Solliciteer direct
© Copyright 2019 Volckaert - 100.nl, Merkversterking | Algemene voorwaarden | Extranet Volckaert | Cookies | Privacy